20 mars 2016
15:00

Mölnlycke IF DamJun

Referat: Jitex U - Mölnlycke IF DamJun

Trötta huvuden och ben men vi försökte ändå fortsätta på det positiva spelet från matchen mot Qviding. Första halvlek gör vi en bra insats och i stort sett allt utom mål - 3-4 frilägen, en nick alldeles över ribban, ett skott i ribban och några strax utanför målet. Istället missar vi en passning hem till försvaret, en Mölnlycke forward rinner igenom och kan säkert sätta 1-0.
I andra halvlek kämpar vi men energin är slut och vi orkar inte hålla uppe spelet på samma sätt.
Lite surt med en avslutande förlust efter denna fina helg, men åter igen bra spel i första halvlek.
Och när vi summerar heglen är det ändå det bra spelet i 3½ match som vi kommer ihåg. Nu ser vi ljust på den kommande vårsäsongen!

lör 19 mar 2016, 15:30 Mölnlycke IF DamJun - Jitex U 0 - 5